Največja modna platforma v Sloveniji

FILA in Sisley online nakup oblačila in obutev za otroke

555
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška bombažna kratka majica Fila bež barva
    - Kroj oversize.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Fila črna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Fila bela barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Fila mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Model z nalepko.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 24 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Fila mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- Širina v pasu: 25 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Fila
    - Izdelek je izdelan iz pletenine z vlakni LYCRA® XTRA LIFE™, zaradi katerih je material odporen na poškodbe zaradi zunanjih dejavnikov, zagotavlja visoko udobje, popolno prileganje in omogoča daljše ohranjanje prvotne oblike oblačila.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Enodelne otroške kopalke Fila
    - Izdelek je izdelan iz pletenine z vlakni LYCRA® XTRA LIFE™, zaradi katerih je material odporen na poškodbe zaradi zunanjih dejavnikov, zagotavlja visoko udobje, popolno prileganje in omogoča daljše ohranjanje prvotne oblike oblačila.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška mikica Fila vijolična barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Žep spredaj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroške pajkice Fila črna barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 22 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroške pajkice Fila vijolična barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila vijolična barva
    - Kroj oversize.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila roza barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 14 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila
    - Oprijet kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 170-176 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila vijolična barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Fila zelena barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila črna barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Sisley bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Otroška bombažna mikica Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj oversize.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 48 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Otroška bombažna trenirka Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Na spodnjem delu hlačnice je regulacija na ježka.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 65,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 59 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške pajkice Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley zelena barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Model z bleščicami.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Fila
    - LYCRA® XTRA LIFE™ tehnologija - nova generacija vlaken, ki zagotavljajo oprijem materiala in dobre lastnosti v stiku z vodo.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Elastična pletenina.
  • Otroška bombažna mikica Sisley črna barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 46 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna mikica Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 48 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška mikica Sisley črna barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila rdeča barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroška obleka Fila roza barva
    - Nabran kroj.- Spuščena ramenska linija.- Elastični trak v pasu.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 58 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 66 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila vijolična barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroške teniske Fila FFK0116 POINTER CLASSIC bela barva, China
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Gumijast, prilagodljiv podplat.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške teniske Fila FFT0064 POINTER CLASSIC bela barva, China
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški brezrokavnik Sisley vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Stranski zaskočni zaponki.- Prešiti model.- Dolžina spredaj: 41 cm.- Podložen model.- Dolžina zadaj: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Sisley rjava barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažen polo Fila rumena barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Model z ovratnikom.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146-152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Sisley bež barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj relaxed.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spuščena ramenska linija.- Žep spredaj.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 50 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške kratke hlače Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasen rob.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Z žepi.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley turkizna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Žep na prsih.- Daljši zadnji del.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina spredaj: 45 cm.- Dolžina zadaj: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley bež barva
    - Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška kratka majica Sisley bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Okrasen rob.- Material s teksturo.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški top Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Okrasni šivi.- Model s potiskom.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Gladka pletenina.- Elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška bluza Sisley bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške pajkice Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška obleka Sisley bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- V izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130.
  • Otroška kratka majica Sisley črna barva
    - Oprijet kroj.- Kvadratni izrez.- Model na eno ramo.- Tanka, elastična pletenina.- Material s teksturo.
  • Otroško krilo Sisley črna barva
    - Nabran kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.
  • Otroška kratka majica Sisley bež barva
    - Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.
  • FILA Superge 'STRADA' rdeča / črna / bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka-nalepke, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat, Proti zdrsavanju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Superge marine / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Vezalke, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah, Zavihek na peti, Jezik; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Oblazinjen rob, Reliefen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Superge temno modra / rdeča / bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka-nalepke, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Superge roza / rdeča / bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka-nalepke, Oblazinjen rob; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Majica 'BAIA MARE' mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • FILA Majica 'BALIMO' mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • FILA Superge 'DISRUPTOR' rdeča / črna / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 5 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka-nalepke, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Majica 'LEGDE' modra / mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • FILA Nahrbtnik 'BURY' mornarska / bela / off-bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na zunanji strani, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tekstil; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake
  • FILA Majica 'BAIA MARE' marine / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Otroške kopalne kratke hlače Fila mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Podložen model.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 170 - 176 cm.
  • Otroške kavbojke Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Z žepi.- Visok pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroški natikači Fila FFK0118 MORRO BAY P slipper roza barva, China
    - Narejen je iz materiala, ki ga je enostavno očistiti.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroška torbica Sisley črna barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Enokomorni model.- Nesnemljiv daljši trak brez regulacije.- Model z resicami.- Ne ustreza A4.- Dolžina pasu: 95 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Otroška jeans jakna Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumb.- Model z zatiči.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška jeans jakna Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 45 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažni kombinezon Sisley bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na gumbe.- Vrvice v pasu.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške kratke hlače Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Žep na prsih.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški top Sisley vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet model.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški top Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet model.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna majica Sisley bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Rob s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Top iz jeansa Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet model.- Kvadratni izrez.- Model z naramnicami.- Dolžina: 26 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Žep na prsih.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroški kombinezon Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je izdelan iz viskozne tkanine, ki je bila izdelana iz surovin iz certificiranih gozdov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška jopica Sisley vijolična barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj.- Model brez zapiranja.- Model z okrasnimi resicami.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška bombažna obleka Sisley bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroške kratke hlače Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Sisley roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Podložen model.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška bluza Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je izdelan iz viskozne tkanine, ki je bila izdelana iz surovin iz certificiranih gozdov.- Raven kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Model z elastičnim vložkom.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Bombažna kratka majica Sisley siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Bombažen top Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Nenastavljive naramnice.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroški sandali Sisley črna barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroško krilo Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška bombažna obleka Sisley oranžna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 46 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Sisley bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška jakna Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Nesnemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Izoliran model s podlogo.- Gladek material.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška jakna Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Raven kroj.- Z žepi.- Izoliran model s podlogo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dolžina: 50 cm.- Dolžina rokava: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm,- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Kratko zapiranje na gumbe.- Raven kroj.- Tanek, elastični material.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroški pulover Sisley črna barva, s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 50 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh